Vikten av att bygga förtroende i säljprocessen

Att skapa förtoende i affärsprocessen är en kritisk nyckel för att lyckas stänga fler affärer. I denna session djupdyker vi i de olika sätt du kan använda för att skapa och behålla förtroende i dina säljprocesser från första interaktion till avtalssignering.

Webinaret presenteras av
Image link
Image link
Image link

Häng med oss den

4:e maj

Börjar

Kl. 10:00

Slutar

Kl. 11:00

Längd
60 minuter
Talare
Alexander Slotte
Alexander Slotte
VD och grundare, Top of Heart
Samir Smajic
Samir Smajic
VD och medgrundare, GetAccept
Se reprisen!

Hur du skapar förtroende i dina säljprocesser i en digital värld

Förtroende är en viktig komponent i alla kundrelationer och i detta webinar kommer Samir Smajic, VD och medgrundare till GetAccept tillsammans med Alexander Slotte, VD och grundare av Top of Heart djupdyka i ämnet. Du kommer att få ta del av praktiska tips och exempel från Samirs och Alexanders långa erfarenhet inom försäljning.

Du kommer lära dig att bygga förtroende från flera olika aspekter men med ett tydligt fokus på att stänga fler affärer i en allt mer digital värld där kontaktpunkterna med beslutsfattare ibland blir begränsad och möjligheterna att förmedla förtroende i större inköpsorganisationer allt färre.

Oavsett om du har lång erfarenhet inom försäljning eller befinner dig i början av din säljkarriär är webinaret skapat för att ge dig värdefulla insikter och strategier för att förbättra din säljprocess och nå framgång. Genom att delta webinaret kommer du få en djupare förståelse för hur förtroende påverkar din framgång inom försäljning och hur du kan dra nytta av det för att driva tillväxt i din verksamhet.

Vad du kommer lära dig:

Ta del av verktyg, strategier och insikter för att skapa förtroende hos dina kunder för att enklare stänga fler och större affärer.
Hur du undkommer utmaningarna med att skapa förtroende i en allt mer digital värld där stora delar av säljprocessen sker på distans.

Ett webinar för våra vänner!

Bli vår vän idag - registrera dig för att få tillgång till webinaret.

Loading...

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link