Employer Branding

Låt dina medarbetare sköta snacket.

Vi skapar video som attraherar rätt kandidater och stärker ert arbetsgivarvarumärke.

Boka möteBli uppringd

Dina medarbetare är din största resurs i nyrekrytering

Människor connectar bäst med andra människor. Dina anställda är din största tillgång när det kommer till att göra rekryteringsfilm. De är ambassadörerna för dig som arbetsgivare och är de som kan kommunicera kulturen allra bäst.

Rekryteringsfilmer med medarbetare är videos där anställda i ett företag i intervjuformat delar sina positiva upplevelser och berättar om hur företagets arbetskultur och miljö har bidragit till deras professionella utveckling och personliga tillfredsställelse. De fungerar som kraftfulla verktyg för employer branding eftersom de erbjuder en äkta och personlig inblick i hur företaget gör skillnad för sina medarbetare.

Rekryteringsfilmer med medarbetare är effektiva av flera anledningar. För det första bygger de förtroende och trovärdighet, eftersom potentiella anställda får se och höra direkt från verkliga personer som har haft en positiv erfarenhet med företaget. Detta gör det lättare för dem att tro på företagets påståenden och stärker känslan av att de fattar rätt beslut om en eventuell anställning.

För det andra skapar rekryteringsfilmer en känslomässig koppling mellan medarbetare och företag. Genom att visa verkliga människor som delar sina erfarenheter blir det enklare för potentiella anställda att relatera till och förstå värdet av arbetsmiljön och kulturen som erbjuds.

Rekryteringsfilmer bidrar till att öka företagets attraktionskraft och anställningsgrad, eftersom de fungerar som socialt bevis på att företaget levererar det de lovar i form av en positiv arbetsplats. Företag som implementerar rekryteringsfilmer i sin rekryteringsstrategi tenderar därför att se ett rejält uppsving i deras anställningsgrad.

Varför Top of Heart?

På Top of Heart förstår vi värdet av äkta upplevelser hos era anställda och deras förmåga att forma potentiella kandidaters uppfattning av ert arbetsgivarvarumärke.

Boka möteBli uppringd
Image link
Busenkel process
Din tid är viktig, därför har vi skapat en process som kräver minimalt med handpåläggning från dig, samtidigt som du alltid är uppdaterad.
Image link
Dina medarbetare är i trygga händer
Filmteamet är specialiserad på medarbetarintervjuer och är tränad i att coacha personer som inte är kameravana. Dina medarbetare får en fantastisk upplevelse och en gåva som tack för insatsen.
Image link
All-Inclusive
Du får så mycket mer än en video. Alla videos levereras i tre längder, så att du kan optimera effekten. Du får även strategi och coachning för att låsa upp videornas fulla potential.

Ett ord från våra kunder

De säger det bäst, märk skillnaden testimonials gör för några av våra kunder.

Se alla kundcase

Du är i gott sällskap.

Luminar Ventures
SoftwareONE
Fujitsu
Leadpilot
Professionals Nord
Grenke

Vi är inte som alla andra

Top of Heart är inte en vanlig produktionsbyrå. Vi kallar oss för en ambassadörsbyrå och är specialiserad på just den här typen av film. Hos oss får du en fullservice-tjänst där vi tar hand om hela projektet från början till slut. Samtidigt som det tar minimalt med tid från dig och dina medarbetare.

Top of Heart vs. Produktionsbyrå
Top of Heart
Produktionsbyrå
Proffsig videoproduktion

Våra videografer har lång erfarenhet av videoproduktion och vår utrustning följer Netflix tekniska riktlinjer.

Leverans anpassad till kandidatresan

Alla videos levereras i tre längder, anpassad efter kandidatresans olika steg.

Extra kostnad
Specialiserat film crew

Vi är specialiserade på att spela in medarbetarintervjuer med personer som saknar kameravana.

-
Optimerad videostruktur

Vi har en egenutvecklad videostruktur anpassad för att attrahera de bästa kandidaterna.

-
Skräddarsydda intervjufrågor

Intervjufrågorna skräddarsys utifrån era önskemål och hur ni vill uppfattas som arbetsgivare.

Generiska frågor
Fullständig projektledning

Vi sköter all projektledning, exempelvis allt från hjälp med val av inspelningsplats till tillståndshantering.

-
Strategi

Du och ditt team utbildas i vår strategi så att ni kan nyttja era videotestimonials på bästa sätt.

-
Gåva till er medarbetare

Som tack för deras insats får de som intervjuas en gåva som skickas i ert namn.

-

Har du frågor eller vill ha mer information? Vi finns här för att hjälpa!

Boka möteBli uppringd

Kom igång med rekryteringsfilmer!

Boka möte

Låt oss gå igenom tillsammans hur ni jobbar med sociala bevis och video för att få en skräddarsydd offert anpassad till era behov.

Vi skapar magi

Välj ut vilka medarbetare du vill föreviga så sköter vi projektledning, inspelning och redigering utan onödig handpåläggning från din sida.

Rekrytera rätt kandidater

Efter leverans utbildas du och ditt team i hur ni bäst använder era filmer för att uppnå era önskade resultat i er rekrytering.

Lås upp ditt företags fulla potential idag!

Boka möteBli uppringd

Undvik felrekryteringar!

Felrekryteringar är bland det dyraste misstag man kan göra i ett bolag. Med medarbetarcase och rekryteringsfilmer ökar sannolikheten att kandidaterna ni attraherar stämmer bra överens med er arbetsplats värderingar.

De fungerar som effektiva verktyg för att attrahera fler kandidater och visa vilken kultur ert bolag står för. De fungerar dessutom som sociala bevis i konkurrensutsatta arbetsmarknader där kandidaterna väljer det bolag de vill gå vidare hos.

Boka möteBli uppringd
Stärkt Employer Brand
Stå ut på arbetsmarknaden som en attraktiv arbetsgivare.
Mer träffsäkert
Rekryteringsfilmer når de kandidater du söker.

“Det samarbete vi inledde med Top of Heart handlade väldigt mycket om att vi skulle lyfta våra medarbetare. Jag rekommenderar gärna Top of Heart, det har varit väldigt enkelt, proffesionellt och slutresultatet har varit över all förväntan.”

Lisa von Segebaden – Marknadschef, SoftwareONE

Visa fler kundcase

Vanliga frågor

Den som frågar får svar! Här finner du info kring innehåll, projekt, var, upp, ner, hur och varför!

Allt du behöver och lite till ingår! ?

För att vara konkret så ingår projektledning, produktion av intervjufrågor, musiklicensering, undertexter och transkribering (ett språk), onboarding och workshop för att välja rätt kunder, tre versioner/längder i 16:9 och 1:1 format (9:16/stories finns som option), 1st fri feedbackrunda, praktisk guidning, samt strategi och workshop för best practice kring nyttjande i sälj- & marknadsfunneln.

Vi skickar t.o.m. en digital gåva eller blommor till din intervjuperson med en personlig hälsning i från dig!

Jajjemensan, vi gör all typ av innehållsproduktion relaterat till medarbetarcase så som video, text och foto.

Våra skribenter har journalistisk bakgrund vilket borgar för samma höga kvalitet på våra texter som vi håller på vår videoproduktion.

Normalt så tar ett projekt 4-8 veckor från signerat avtal till första färdiga filmen. Från inspelningsdag till att ni har ett första utkast så tar ca 15-20 arbetsdagar.

Läs gärna mer under https://www.topofheart.se/kundprocess/ och https://www.topofheart.se/intervjuprocess/

Att använda sig av video är ett utmärkt sätt att nå potentiella kandidater och nå ut i bruset. Dagens jobbsökande är mer selektiv när de väljer arbetsplats i den ständigt förändrande kandidatresan. Det är viktigt att kommunicera bolagets värderingar, kultur och mission. Rekryteringsfilm ger dig möjligheten att kommunicera det på ett sätt som helt enkelt inte går i text och bild.

Beroende på vart i kandidatresan tittaren befinner sig är man mer eller mindre benägen att lägga tid på att se en rekryteringsfilm. Vi skapar våra filmer i tre olika längder anpassad till olika kritiska steg i kandidatresan:

  • Teaser – den kortaste videon är ca. 30 sekunder och anpassad till de första stegen i kandidatresan. Det kan vara första kontakten för tittaren med ditt varumärke. Därför är den anpassad till ett kortare attention span och passar bra i sociala medier till exempel.
  • Excerpt – en något längre version, lämplig för när tittaren visat lite intresse och vill lära sig mer om dig som arbetsgivare. Tittaren är beredd att lägga lite mer tid, men videon är sällan mycket längre än en minut.
  • Full length – när någon står inför ett beslut är man beredd att lägga ganska mycket tid. Den längsta videon är mellan två och fem minuter och bidrar med djupare insikter om dig som arbetsgivare.

Att anpassa videon till kandidatresans olika steg har vi identifierat som en nyckelfaktor för att tittaren ska ta nästa steg. Det är också en möjlighet för dig att få ditt employer brand att sticka ut i alla steg på resan.

Boka ett samtal med oss

Hur vi kan hjälpa dig med din Employer Branding?

Boka ett discovery call och låt oss upptäcka:

  • Hur det funkar att anlita Top of Heart
  • Hur du kan attrahera fler och rätt kandidater
  • Hur vi skiljer oss från andra byråer, frilansare och in-house team
  • Den bästa lösningen för era behov

Luminar Ventures
SoftwareONE
Fujitsu
Leadpilot
Grenke
Professionals Nord

Namn*

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link