Att mäta är nyckeln till att förstå!

Det är först när bolagets trender inom viktiga områden är förstådda, som rätt plan kan sättas för vad ett bolag ska göra framöver. Att mäta är att förstå, frågan är bara: vad är det som ska mätas? Gå med i webinaret tillsammans med Jonas Olofsson och Alexander Slotte för att ta del av insikterna du behöver för att nå bättre resultat genom att mäta.

Webinaret presenteras av
Image link
Image link
Image link

Anslut live den

5:e oktober

Börjar

Kl. 08:00

Slutar

Kl. 08:50

Längd
50 minuter
Talare
Alexander Slotte
Alexander Slotte
VD och grundare, Top of Heart
Jonas Olofsson
Jonas Olofsson
VD och grundare, Adviser Partner
Nedräkning

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds
Se reprisen!

Hur du mäter och förstår insikter för att uppnå framgång i ditt bolag

Många samlar på statistik och KPI för att man vet innerst inne att det är rätt att göra, utan att riktigt satt fingret på varför man gör det och vad man ska ha det till. Att mäta vad som sker är samma sak som att kunna göra bättre och mer riktiga observationer av vad som hänt och bolagets nuläge. För det är först som bolagets trender inom viktiga områden är förstådda, som rätt plan kan sättas för vad ett bolag ska göra framöver. Att mäta är att förstå, frågan är bara: vad är det som ska mätas?

I princip kan vi mäta allt, vilket i praktiken gör att vi skulle få ett överflöd av information som gör det svårare att förstå vad som är viktigt och oviktigt för att sätta rätt plan. Rätt saker att mäta ger en konkurrensfördel som ännu idag är kraftigt underskattat i de flesta organisationer.

Under webinariet kommer vi att visa på vad som ska mätas, hur det görs bäst och varför den informationen kommer att bli fundamentet till att sätta rätt planer och handlingar för att flytta bolaget och organisationen framåt, till ett bättre tillstånd än vad den befinner sig i idag. Vi kommer djupdyka i hur du kan mäta referensförsäljning specifikt för att det ska ge effekt nu och i framtiden.

50 minuter av konkreta verktyg för den ambitiösa VD eller Försäljningschefen som har bestämt sig: vi ska bli bäst på det vi gör!

OBS: Begränsat antal platser, säkra din plats idag!

Ett event för våra vänner!

Bli vår vän idag - registrera dig för att få tillgång till inspelningen.

Loading...

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link