Med kunden som er ambassadör

Allt färre har förtroende för reklam och traditionell marknadsföring samtidigt som allt fler har förtroende för människor de känner och andra kunders omdömen. Detta webinar fokuserar på kampanjer och metoder i syfte att involvera engagerade kunder i ert marknadsförings- och försäljningsarbete. Metoden heter advocacy marketing och vi kommer att fördjupa oss i flera internationella exempel från några av världens största varumärken.

Webinaret presenteras av
Image link
Image link

Häng med oss den

25:e augusti

Börjar

Kl. 08:00

Slutar

Kl. 09:00

Längd
60 minuter
Talare
Patrik Haggren
Patrik Haggren
Business Advisor, Top of Heart
Nedräkning

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds
Se reprisen!

Kunden som ambassadör - lås upp kraften med advocacy marketing

Image link

Detta webinar är utformat för att hjälpa dig att förstå och tillämpa en rad olika metoder för att skapa lojala och engagerade kunder som blir ditt företags ambassadörer.

I en tid där förtroendet för traditionell reklam och marknadsföring minskar, och människors tillit till personliga rekommendationer och omdömen ökar, blir det allt viktigare att engagera sina kunder på ett meningsfullt sätt. I detta spännande och informativa webinar kommer Patrik att fördjupa oss i begreppet ”advocacy marketing”, och visa oss hur vi kan använda det som ett effektivt verktyg för att driva både försäljning och marknadsföring framåt.

Detta webinar kommer att vara fyllt med konkreta exempel från några av världens största och mest framgångsrika varumärken, som har lyckats få sina kunder att bli sina mest övertygande och effektiva marknadsförare. Patrik kommer att leda oss genom dessa inspirerande case-studier, och visa oss hur vi kan applicera deras lärdomar på våra egna företag.

Fokus kommer att ligga på att utforska olika kampanjer och metoder för att involvera och engagera kunderna i marknadsförings- och försäljningsprocessen. Du kommer att få insikt i hur du skapar en genuin och långvarig relation med dina kunder, och hur du kan få dem att bli dina ambassadörer, och dela deras positiva erfarenheter med vänner, familj och följare.

Detta webinar kommer att erbjuda mycket mer än bara teori; det kommer att ge praktiska verktyg och tips som du kan använda direkt. Det kommer också att ge dig tillfälle att ställa frågor och diskutera eventuella utmaningar och möjligheter som du möter i ditt eget företag.

Delta webinaret och lär dig hur du kan förvandla dina kunder till dina mest passionerade och effektiva marknadsförare. ”Med kunden som er ambassadör” erbjuder en kraftfull och innovativ syn på marknadsföring och försäljning, och är ett måste för alla som vill hålla sig i framkant av dagens marknadslandskap.

Vad du kommer lära dig:

Lära dig grunderna i advocacy marketing, och hur du kan använda denna strategi för att omvandla dina mest lojala kunder till aktiva ambassadörer för ditt varumärke.
Utforska konkreta exempel från ledande internationella varumärken som framgångsrikt har använt advocacy marketing i sina kampanjer, och förstå hur du kan tillämpa deras lärdomar på ditt eget företag.
Erhålla praktiska verktyg och strategier för att bygga djupare och mer meningsfulla relationer med dina kunder, och engagera dem i ditt marknadsförings- och försäljningsarbete.

Ett event för våra vänner!

Bli vår vän idag - registrera dig för att få tillgång till inspelningen.

Loading...

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link