Minska churnrate genom förbättrade relationer

Vad är egentligen churnrate och vilka faktorer spelar in? Välkommen till vårt webinar där vi kommer att prata om hur du skapar en enkel, överskådlig, hållbar och kostnadseffektiv plan över hur du bibehåller och utvecklar dina kundrelationer.

Webinaret presenteras av
Image link
Image link

Häng med oss den

31:a augusti

Börjar

Kl. 08:00

Slutar

Kl. 09:00

Längd
60 minuter
Talare
Patrik Danielsson
Patrik Danielsson
Customer Success, Top of Heart
Alexander Slotte
Alexander Slotte
VD, Top of Heart
Nedräkning

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds
Se reprisen!

Minska din churnrate - så skapar du hållbara kundrelationer!

Dom flesta förstår att för att ett företag ska kunna växa och blomstra är det avgörande att behålla sina befintliga kunder. Genom att fokusera på att förbättra kundrelationerna kan du inte bara öka kundlojaliteten utan även minska churnrate och säkerställa en stabil och hållbar tillväxt för ditt företag.

Under webinaret kommer vi att dela med oss av värdefulla insikter och beprövade strategier för att skapa starka kundrelationer. Vi kommer att utforska olika aspekter av relationsskapande, inklusive att förstå kundernas behov och förväntningar, kommunicera på ett effektivt sätt, skapa en långsiktig kommunikationsplan och förklara hur man skapar personlighet utan att tappa professionalitet.

Du kommer att få lära dig praktiska verktyg och metoder för att stärka dina kundrelationer, inklusive att implementera ett kundcentrerat tillvägagångssätt, använda feedback och data för att anpassa din strategi och skapa en enastående kundupplevelse.

Genom konkreta exempel och case-studier kommer du att få se hur andra företag har lyckats minska sin churnrate genom att förbättra sina kundrelationer. Du kommer att få ta del av framgångsrika tillvägagångssätt och inspirerande berättelser som kommer att ge dig insikter och idéer för att implementera liknande strategier i ditt eget företag.

Webinaret riktar sig till företagsledare, marknadsförare, säljare och alla som är engagerade i att skapa och upprätthålla starka kundrelationer.

Delta på webinaret torsdagen den 15:e kl. 08.00 för att ta del av denna värdefulla kunskap om att förbättra kundrelationer och minska churnrate. Registrera dig genom att signa upp via detta formulär så påminner vi dig innan det är dags.

Vi ser fram emot att välkomna dig till webinaret och hjälpa dig att skapa starka kundrelationer som kommer att gynna ditt företags framgång.

Vad du kommer lära dig:

Vad churnrate innebär, varför det bör prioriteras, hur man minskar den och varför det är viktigt att den inte är noll.
Hur du skapar en enkel, överskådlig, hållbar och kostnadseffektiv plan över hur du bibehåller och utvecklar dina kundrelationer.

Ett event för våra vänner!

Bli vår vän idag - registrera dig för att få tillgång till inspelningen.

Loading...

Ta kontrollen över din churnrate idag!

Top of Heart har länge grottat ner sig i ämnet kundrelationer och allt som hör därtill. Häng med oss under en timma där vi delar med oss av våra erfarenheter och ”best practice” utifrån vårat sätt att se på saken. Förbered gärna med dina frågor så ska vi försöka ge svar så gott vi kan.

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link