Nordens största event inom referensförsäljning!

Referral Sales Summit är eventet för företagsledare, säljare och försäljningschefer som vill lyckas med referensförsäljning. Lär dig mer och inspireras av denna kraftfulla säljstrategi som har funkat i århundraden under en förmiddag på Oscarsteatern i Stockholm.

Webinaret presenteras av
Image link
Image link
Image link

Häng med oss den

17:e november

Börjar

Kl. 09:00

Slutar

Kl. 12:00

Längd
Halvdag
Talare
Alexander Slotte
Alexander Slotte
VD och grundare, Top of Heart
Jonas Olofsson
Jonas Olofsson
VD och grundare, Adviser Partner
Nedräkning

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds
Registera dig nu!

Hur du säljer fortare, säkrare och till högre marginal med referensförsäljning!

Hur tacklar man ökande konkurrens som säljare?
Om det är något som är säkert så är det att konkurrensen aldrig har varit högre än vad den är idag. Företag, priser och lösningar blir allt mer lika varandra vilket gör att det hela tiden blir svårare för kunderna att jämföra och välja rätt leverantör.

Försäljning handlar till stor del om förtroende, vi vill göra affärer med människor som vi litar på. Den snabbaste vägen till förtroende går igenom dina relationer – Detta är själva nyckeln till referensförsäljning. Det och mycket mer kommer vi lära dig under fullspäckad förmiddag på Oscarsteatern!

Lär dig konsten att öka din försäljning med referenser
Referensförsäljning är konsten att förstå hur relationer fungerar och använda sig av detta för att på så sätt, sälja mer, fortare och till bättre marginal!

Det handlar om att aktivera ditt nätverk av befintliga kunder, vänner, släkt, grannar…eller varför inte dina barns fotbollstränare, till att göra nya affärer som förmodligen aldrig någonsin skulle gjort!

Upptäck hur du omsätter kunskapen praktiskt
Seminariet som är tre timmar och innehåller:

  • Teorin bakom, ”The Why”, inom referensförsäljning.
  • En workshop där alla ”vad” och ”hur” gås igenom.
  • En praktisk guide som du får ta med dig hem.

Guiden innehåller förslag på manus, förhållningssätt och praktiska ”how to” för att implementera metodiken på sitt företag, sin säljavdelning eller för sig själv.

Målet är att alla deltagare kan lämna seminariet med rätt kunskap och konkreta uppgifter som omedelbart kan sättas i bruk och på så sätt, sälja mer än vad man gjort förut!

Säkra din plats nu!

Registrera dig till årets event där de främsta företagsledarna och vassaste säljcheferna samlas för att utvecklas, nätverka och upptäcka det senaste inom referensförsäljning.

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link