Säljdagen - Workshop om hur du ökar försäljningen via Referenser & Ambassadörer

Top of Heart hits the road tillsammans med Mikael Persson från Adviser Partner och Bokadero! Passa på att boka något av tillfällena på följande orter: Örebro, Västerås, Sandviken, Bollnäs, Söderhamn och Hudiksvall i februari 2024!

Image link

Häng med oss den

13-15:e februari

Börjar

Kl. 07:30/14:00

Slutar

Kl. 11:00/17:30

Längd
Halvdag
Talare
Alexander Slotte
Alexander Slotte
Top of Heart
Mikael Persson
Mikael Persson
Adviser Partner
Nedräkning

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds
Registera dig nu!

Säljdagar 2024!

Säljdagarna kommer att erbjuda en unik kombination av föreläsningar, aktiviteter och nätverkande, med ett starkt fokus på försäljning genom användning av referenser och ambassadörer.

Välkommen på en inspirerande halvdag där vi tittar på fördelarna med att arbeta med ambassadörer och varför det är det absolut bästa sättet att växa som organisation. ????

Till denna dag har vi bjudit in Alexander Slotte från Top of heart och Mikael Persson från Adviser Partner som tillsammans kommer hålla i en spännande workshop för oss.

Syftet med dagen är att skapa nyfikenhet och intresse för att arbeta genom era befintliga kunder/ambassadörer – för enklare kundanskaffning och Ökad försäljning.

Alexander och Mikael kommer gå över hur det optimala flödet i försäljning ser ut. Vad är PR? Hur hänger PR ihop med marknadsföringen, försäljning och leverans? Var i flödet bör vi som planerar att växa lägga extra krut som inte bara skapar imponerade kunder, utan även kunder som på grund av vårt eget agerande indirekt blir ambassadörer? Ambassadörer som gärna tipsar andra om just oss/Er.

För vem passar denna dag? Alla som jobbar med marknadsföring, kundservice eller försäljning. Ett tips kan vara att ta med hela teamet som jobbar med dessa frågor och workshopa tillsammans.

Säkra din plats till Säljdagarna 2024 nu!

Boka in ditt datum redan nu för att inte missa chansen att ta del av denna kunskapsintensiva och inspirerande säljdag. Tillsammans med Alexander Slotte och Mikael Persson kommer du att lära dig de bästa metoderna för att öka din försäljning och maximera din tillväxt genom att arbeta med ambassadörer och referenser.

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link