Kom igång med testimonials

Upptäck kraften i genuina filmer med befintliga kunder eller medarbetare och hur de kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål. Testimonials är ett kraftigt verktyg för både sälj, marknad och HR som utpresterar traditionell marknadsföring och hjälper dig nå genom bruset.

Webinaret presenteras av
Image link
Image link

Häng med oss den

10:e oktober

Börjar

Kl. 14:00

Slutar

Kl. 15:00

Längd
60 minuter
Talare
Wilhelm Jönsson
Wilhelm Jönsson
Creative Director, Top of Heart
Nedräkning

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds
Se reprisen!

Så attraherar du nya kunder och medarbetare med sociala bevis

I dagens digitala landskap är din publik ständigt bombarderad med reklam och marknadsföringsbudskap från alla håll. För att tränga igenom detta brus krävs en strategi som talar direkt till hjärtat. Ingenting gör det bättre än genuina testimonials.

Upptäck kraften i autentiska filmer som skildrar erfarenheter från befintliga kunder och medarbetare. Dessa berättelser kan verka enkla, men de är oumbärliga när det gäller att bygga förtroende och skapa en genuin koppling till din målgrupp. Genom att fokusera på verkliga människor och deras ärliga upplevelser kan ditt företag stärka sitt varumärke, höja sin trovärdighet och skapa en emotionell koppling som är svår att uppnå genom traditionell marknadsföring.

Detta webinar kommer att vägleda dig genom hela processen. Från hur man väljer rätt kund eller medarbetare för en testimonial, till att skapa gripande och effektiva filmer som engagerar och inspirerar. Lär dig hur testimonials kan fungera som ett kraftfullt verktyg inte bara för dina sälj- och marknadsföringsavdelningar, men också för HR. I en tid då konkurrensen om talanger är hårdare än någonsin, kan riktiga berättelser hjälpa dig att locka och behålla de bästa kandidaterna.

Slutligen kommer vi att dyka ner i några av de mest framgångsrika casen där företag har använt testimonials för att uppnå sina affärsmål. Vare sig du är nybörjare inom ämnet eller en erfaren marknadsförare, kommer detta webinar att ge dig insikterna och verktygen du behöver för att förvandla kund- och medarbetarberättelser till ditt främsta konkurrensfördel.

Vad du kommer lära dig:

Förstå grunderna och principerna som gör att sociala bevis funkar och hur det står sig mot traditionell marknadsföring.
Hur testimonials kan användas av både sälj- och marknadsavdelningen för att driva nya affärer och av HR för att attrahera fler medarbetare.
Hur du går till väga för att skapa testimonials och skapar en process för att generera sociala bevis i ditt bolag.

Lär dig att vinna fler affärer med sociala bevis!

Nå genom bruset med äkta kundberättelser som ökar ditt företags försäljning, hämta din kopia av The Testimonial Playbook idag!

Namn(Obligatoriskt)
Image link